Csütörtöki triplázás

2024. 05. 24. (péntek) 10.48

A DSI Debrecen U19-es, U13-as és U12-es labdarúgói sikerrel vették a hétközi akadályt.

U19

Jankovics Sándor legénysége szombaton a már bajnok Cigánd otthonában vizitált, mely párharcot a 11. fordulóból halasztottak el a sárga-zöldek kérésére. Fiataljaink abban a tudatban léptek pályára, ha nyernek, a dobogó 2. fokáról várhatják majd a szezonzárót.

Álomszerűen indult a mérkőzés, Tasi Attila már a 2. percben beköszönt, majd mielőtt a házigazdák felocsúdhattak volna, Vadon Márton duplázta meg az előny. A 12. minutumra már háromra hízott a különbség, Tasi Attila másodjára mattolta a cigándi védelmet. Átlépve az első félórán, lényegében el is dőlt a mérkőzés, Bagi Tamás negyedik találatunkat is bevitte, így nyugodtan várhattuk a folytatást.

Szünet után próbált zárkózni a borsodi alakulat, reménykedve, hogy vissza tudnak jönni a meccsbe, de erre esélyt sem adtunk nekik. Védelmünk, mint a svájci retesz, tökéletesen zárt, ha kellett, Szász Attila segítette ki társait a vonalon. Helyzetek inkább előttünk voltak, de nem sikerült gyarapítanunk találataink számát. A hazai próbálkozásokat végül a 90. percben siker koronázta, ezzel kozmetikázták a végeredményt, csapatunk elkapva a bajnokot, három ponttal a zsebben tért haza Cigándról.

MLSZ regionális U19 Felsőház Északkeleti csoport 11. forduló

Cigánd – DSI Debrecen: 1-4 (0-4)

DSI Debrecen: Szász – Kovács, Kalmár (Lengyel 66’), Botos, Bagi (Széles 72’), Kapczy, Vadon, Tasi B., Tasi A., Szabó (Juhász 87’), Vietorisz

Edző: Jankovics Sándor

Gólszerzők: Tasi A. 2’, 12’, Vadon 6’, Bagi 31’

Jankovics Sándor: Az egész mérkőzésen szervezetten, fegyelmezetten és szemre tetszetősen, jó ritmusban futballoztunk, csapatként funkcionáltunk. Tudatos támadásokat vezettünk, helyzeteinkből négyet értékesítettünk, teljesen megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot. Gratulálok a csapatnak!

U13

Szabó Imre ifjoncai csütörtökön a BUSE együttesét fogadták, mely gárdát legutóbb november végén fektettek két vállra. Srácaink hazai pályán is meg akarták mutatni, ők a jobbak, ezt pedig be is bizonyították.

Az első negyedben mintha az öltözőben maradtunk volna, eléggé enerváltan futballoztunk, ráadásul hibák, pontatlanságok jellemezták a játékunkat. A Berettyó-partiak kihasználva figyelmetlenségünket, a 18. percben megszerezték a vezetést. Sokáig nem örülhettek, két minutum elteltével Tóth Nimród egalizált. A második etaptól átvettük a játék irányítását, bár még akadtak hibák, nem a szokásos fordulatszámon pörögtünk, de Tóth Nimród és Török Balázs góljaival már nálunk volt az előny.

A harmadik szakaszban is mi domináltunk, a vendégek térfelén tartottuk a labdát, ám a kaput nem sikerült bevennünk. A zárónegyben viszont hatékonyabban fociztunk, Dubóczki Darel a 61. percben tovább nyitotta az ollót, a 63-ban pedig Török Balázs növelte a különbséget. A 67. minutumban alakult ki a végeredmény, ekkor Müller Ádám jegyezte csapatunk hatodik találatát.

MLSZ Regionális U13 Északkelet Alapszakasz 21. forduló

DSI Debrecen – BUSE: 6-1 (1-1, 2-0, 0-0, 3-0)

DSI Debrecen: Madarász – Tóth Ni., Tóth Ná., Szűcs, Nagy R., Fekete, Müller, Kakó, Török

Cserék: Dubóczki, Aukszi, Illés, Kiss Cs.

Edző: Szabó Imre

Gólszerzők: Tóth Ni. 20’, 35’, Török 39’, 63’, Dubóczki 61’, Müller 67’

Szabó Imre: Álmosan és gyengén kezdtük a mérkőzést, ennek meg is lett a következménye, ugyanis hátrányba kerültünk. A második negyedtől viszont fokozatosan átvettük a játék irányítását és fordítottunk. Ma nem játszottunk igazán jól, nem voltunk elég élesek, de a két csapat közti különbség miatt ennyi is elég volt a győzelemhez. Az eredménnyel és a hozzáállással elégedett vagyok, gratulálom a srácoknak.

U12

Makra Béla gyerekei is a BUSE alakulatát fogadták a hétközi mérkőzésen, amely gárdának ősszel hatot vágtak. Ezúttal is csak az volt a kérdés, mekkora lesz a különbség a végére.

Az első két negyedben tartották magukat a vendégek, bár ez annak is tudható be, hogy kimaradtak a helyzeteink, csak egyszer tudtuk Kecskés Zalán révén bevenni a kaput. A harmadik etapban viszont eredményességgel párosult fölényünk, az 50. percben Váradi Szabolcs, az 51-ben pedig Péntek Zsigmond zörgette meg a hálót. A záró játékrészben tovább nyílt az olló, a 65. minutumban Orbán Balázs is feliratkozott a gólszerzők közé. Két perc elteltével Kecskés Zalán foglalta keretbe teljesítményét, mattolva a Berettyó-parti védelmet, beállította a végeredményt.

MLSZ Regionális U12 Északkelet Alapszakasz 21. forduló

DSI Debrecen – BUSE: 5-0 (1-0, 0-0, 2-0, 2-0)

DSI Debrecen: Sándor – Hermann, Váradi, Ó. Nagy, Mclean, Kecskés, Péntek, Orbán, Nagy D.

Cserék: Vékony, Molnár, Linzenbold, Erdei, Benedek

Edző: Makra Béla

Gólszerzők: Kecskés 17’, 67’, Váradi 50’, Péntek 51’, Orbán 65’
Cikk nyomtatása