Megkezdődött a jegyérétékesítés az Ifúsági Bajnokok Ligájára

2024. 03. 20. (szerda) 12.59

Április 2. és 7. között első alkalommal rendezi meg Debrecen az Ifjúsági Kosárlabda Bajnokok Ligáját. Európa legmagasabban jegyzett klubcsapatainak U18-as együttesei közel egy héten keresztül mérkőznek meg egymással az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban, de hazai csapatnak is szurkolhatunk majd, hiszen Team Debrecen néven a korosztályos magyar válogatott is meghívást kapott a tornára.

A csoportmérkőzésekre 1000 Ft, a negyeddöntők és az elődöntők napjaira 1500 Ft, míg az április 7-i helyosztókra és döntőre 2000 Ft a belépő. Az online jegyértékesítés már elkezdődött, az érdeklődők a fibaybcldebrecen.hu oldalon válthatják meg elővételben belépőjegyeiket, de a helyszínen is lehetőség lesz megvásárolni azokat a mérkőzésnapokon 10 órától nyitó jegypénztárakban, mindkét esetben csak bankkártyás fizetésre van lehetőség.

A magyar válogatott április 2-án a litván Rytas Vilnius, egy nappal később a spanyol Lenovo Tenerife, míg a csoport zárómérkőzésén a görög Promitheas Patras együttesével mérkőzik meg. A torna összes mérkőzését a Bajnokok Ligája YouTube csatornája élőben közvetíti, az eseménnyel kapcsolatos további informáviók pedig a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség hivatalos honlapján találhatók. 


Ifjúsági Bajnokok Ligája csoportbeosztás:

A-csoport: Team Debrecen, Rytas Vilnius (litván), Lenovo Tenerife (spanyol), Promitheas Patras (görög)

B-csoport: Igokea (bosnyák), BA Nymburk (cseh), AEK Athén (görög)

C-csoport: Tofas Bursa (török), Porsche BBA Ludwigsburg (német), BK Opava (cseh)

D-csoport: Hapoel Jeruzsálem (izraeli), Galatasaray (török), Baskets Oldenburg (német)


Magyar válogatott csoportmérkőzései:

ápr. 2. 18:30 Rytas Vilnius - Team Debrecen

ápr. 3. 21:00 Team Debrecen – Lenovo Tenerife

ápr. 4. 21:00 Promitheas Patras – Team Debrecen


 
Cikk nyomtatása