Két csapatunk kezdi meg a tavaszi pontvadászatot

2024. 02. 16. (péntek) 10.28

Hétvégén a DSI Debrecen U17-es és U15-ös gárdái számára idegenben folytatódik a 2023-24-es bajnoki sorozat.

Két korosztályos csapatunk számára lezárult a téli felkészülés, fiataljaink szombaton már élesben bizonyíthatják, jól megtanulták mindazt, amit az elmúlt hetekben gyakoroltak. Mindkét alakulatunk idegenben folytatja a pontvadászatot, Bende Tibor legénysége a felső, míg Cseke Bence tanítványai az alsóházban.

U17-eseink kiváló teljesítményt nyújtottak az őszi szezonban, 9 győzelemmel és egyetlen vereséggel a táblázat élén zárták az első kört. Fiataljaink szombaton ahhoz a Csengerhez látogatnak, mely gárdát október végén egy hetessel intéztek el. A második párharcnak is csapatunk az esélyese, bízunk abban, nem borul a papírforma és győzelemmel indít a felsőházban a Bende-legénység.

Fiatalabb korosztályunk őszi teljesítménye elmaradt a várttól, három győzelem mellett 11 alkalommal szenvedtek vereséget, így az alsóházban folytathatják tavasszal. Az első összecsapásra Sárospatakon kerül sor, remélhetőleg győzelemmel indítanak ifjoncaink és visszavágnak a borsodiaknak az őszi 5-2-es vereségért.

MLSZ regionális U17 Felsőház Északkeleti csoport 1. forduló

Csenger – DSI Debrecen

02.17. 11:00 Csenger Városi Sportcentrum

MLSZ Regionális U15 Északkeleti csoport - Alsóház 1. forduló

Sárospatak – DSI Debrecen

02.17: 13:00 Sárospatak Sportpálya
Cikk nyomtatása