Győzelmekre hangolva

2023. 11. 10. (péntek) 08.39

Az előttünk álló hétvégén bajnoki rendszerben vitézkedő csapataink közül csak három csapatunk lép pályára.

Hozta a kötelezőt Selyem Nándor alakulata, mely gárda előző héten 3-1-re győzte le a Hajdúszoboszlót. Az utolsó előtti után a sereghajtó következik, ugyanis fiataljaink szombaton a pont nélküli Borsodi Sport Klub csapatát fogadják. Nem lehet viszont félvállról venni a találkozót, nem elég, ha csak a mez megy ki a pályára, ezt a párharcot is komolyan kell venni. Arra kell törekedni, hogy még az első félidőben biztossá váljon a győzelem, utána pedig jöhet az örömfoci.

Az Alsózsolca után Felsőzsolcától is nagyarányú vereséget szenvedtek Cseke Bence tanítványai, így nem sikerült feljebb lépni a táblázaton, csapatunk a 10. helyről várhatja a következő párharcot. Erre szombaton, nem sokkal ebéd után kerül sor, mely játéknapon a 6. pozícióban lévő Sényőt fogadják fiataljaink. Bízunk abban, legalább egy pontot sikerül begyűjteni, de ehhez jobb teljesítményre lesz szükség, mint amit az elmúlt fordulókban nyújtottak srácaink.

Győrösi Péter legényeire városi derbi vár szombaton, ugyanis a Loki Focisuli otthonában folytatják a pontvadászatot. Csapatunk a 3. helyről várhatja a mérkőzést, míg a piros-fehérek 1-1-6-os mérleggel az utolsó előtti pozícióból. Fiataljaink a párharc esélyesei, de derbiről lévén szó, egy kiélezett összecsapásra lehet számítani. Kellenek a pontok, hiszen a másik debreceni rivális, az Olasz Focisuli szintén 21 egységgel rendelkezik, mely gárda szintén a dobogóra pályázik.

U16

MLSZ Regionális U16 Északkelet Alapszakasz 11. forduló

DSI Debrecen – Borsodi SK

11.11. 11:00 Oláh Gábor utcai Sportkomplexum, centerpálya

U15

MLSZ regionális U15 alap Északkeleti csoport 12. forduló

DSI Debrecen – Sényő

11.11. 13:00 Oláh Gábor utcai Sportkomplexum, centerpálya

U14

MLSZ regionális U14 alap Északkeleti "B" csoport 12. forduló

Loki Focisuli – DSI Debrecen

11.11. 10:00 Bestrong Sportkomplexum
Cikk nyomtatása