Eredményes fordulót zártak kézilabdázóink

2023. 11. 01. (szerda) 13.04

Öt csapatunk lépett pályára október utolsó hétvégéjén.

Az U15-ös korosztályban a lányoknál érvényesült a papírtforma, így csapatunk két magabiztos győzelemmel zárta a hajdúböszörményi fordulót. A fiúk az első találkozón a vártnál könnyebben győzték le a városi riválist, míg az ASKH-Nádudvar ellen az első félidei görcsös, kapkodó játék után nagy hajrával mentették döntetlenre a mérkőzést. Az U13-as lányoknál első csapatunk két nagy különbségű győzelemmel tért haza Hajdúnánásról, második gárdánknak sajnos nem sikerült a pontszerzés. A fiúk Karcagon vereséget szenvedtek a Sütő Kézisulitól, míg a DEAC ellen győztesen hagyták el a pályát.

Eredmények:

LU15 II.o Hajdúböszörmény, Városi Sportcsarnok

DSI Debrecen - Csenger VKC 37-25

DSI Debrecen - Szatmár USE Fehérgyarmat 34-27

Vezetőedző: Milánik Zoltán

Milánik Zoltán: A Csenger közvetlenül mögöttünk, a második helyről várta a mérkőzést, így jó és kemény találkozóra számítottam. Sokkal jobb volt a védekezésünk és támadásunk, mint az ellenfélnek, megérdemelten nyertünk. A második meccsen is győztünk, de nagyon szétszórt volt a csapat, sok hibával játszottunk, a védekezésünk is gyenge volt.

FU15.II. o. Debrecen, G4 Sportcsarnok, Gizella u.

DSI Debrecen – DEAC 26-20

DSI Debrecen - ASKH Nádudvar 20-20

Vezetőedző: Nagy- Márkus Peónia

Nagy-Márkus Peónia: Hazai pályán mutathattuk meg, hogy mire vagyunk képesek. Az első mérkőzésen magabiztosan, higgadtan kézilabdáztunk, voltak hibák, de végig a mi kezünkben volt az irányítás. A második megmérettetés a Nádudvar ellen volt, nagyon sokat készültünk erre a mérkőzésre, sajnos nem úgy alakult ahogy szerettük volna, rengeteg technikai hibát követtünk el aminek meg is lett az eredménye mert több gólos hátrányba kerültünk. A második félidő kemény védekezése új reményt adott, hogy nincs veszve semmi és megfordítottuk az eredményt, végül döntetlennel zártuk a napot. Nagyon tanulságos mérkőzés volt, ami biztos előnyünkre válik majd a jövőben. Gratulálok mindenkinek!

LU13 II. Csoport Hajdúnánás, Hódos Imre Sport-és Rendezvénycsarnok

DSI Debrecen 1. - DSI Debrecen 2. 29-0

DSI Debrecen 1. - Hajdúnánás SK 24-9

Vezetőedző: Hadady Monika

Hadady Monika: Harmadik U13-as bajnoki fordulónkat játszottuk, első ellenfelünk a saját egyesületünk tanítványai voltak, akik végig nagy akarattal igyekeztek bennünket a góllövésben akadályozni több kevesebb sikerrel. Mi elsősorban labdaszerzésből szereztünk gólokat, bár sok pontatlanság is jellemezte játékunkat. A lányok fegyelmezetten védekeztek, a kapusok jól védtek, így gólt nem kaptunk. Második mérkőzésünket a házigazda ellen játszottuk. Az elején sok pontatlanság, eladott labda, védekezési hiba jellemezte játékunkat. Majd a második félidőben összeszedettebbé vált a játékunk és megérdemelt győzelemmel zártuk a napot.

DSI Debrecen 2. - Hajdúböszörményi TE 10-27

Vezetőedző: Borók Rita

FU13 I. Csoport Karcag, Sport Központ

DSI Debrecen – DEAC 20-12

DSI Debrecen - Sütő Kézisuli Karcag 12-19

Vezetőedző: Mihály Gabriella

Mihály Gabriella: Az első találkozón a DEAC ellen léptünk pályára. Az őszi fordulóban már volt szerencsénk egymáshoz, így könnyen fel tudtunk készülni ellenük. Magabiztos játékkal, jó kapusteljesítménnyel ismét könnyed győzelmet arattunk. A második mérkőzésen a Sütő Kézisuli csapatával játszottunk. A meccs első félidejében fej-fej mellett zajlott a küzdelem. Nagyon kemény, harcos védekezéssel játszott mindkét csapat, melyet az első félidő eredménye is mutatott. (6-7) A második félidő elején még sikerült kiegyenlítenünk, majd a lendületes játékunk sajnos alábbhagyott, és a kialakított helyzeteinkből sem tudtunk gólt lőni, „naggyá” téve a kapusukat. Ez sajnos megbosszulta önmagát, így nem tudtunk a Sütő Kézisuli felé kerekedni.


 
Cikk nyomtatása