Szombaton Garamvölgyi Lajos Emléktorna az Oláh Gábor utcai Sportkomplexumban

2021. 09. 02. (csütörtök) 15.03

A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola labdarúgó szakosztálya 2019 után ismét megrendezi a DVSC labdarúgó csapatának népszerű mestere, Garamvölgyi Lajos emléke előtt tisztelgő korosztályos labdarúgótornát.

Tavaly a koronavírus-járvány miatt meghirdetett veszélyhelyzetre való tekintettel csak rendhagyó módon emlékezhettünk meg a debreceni edzőlegendáról: a Debreceni Sportcentrum plakátpályázatot és kvízjátékot hirdetett több korcsoportban. Fontosnak tartottuk, hogy a mindannyiunk számára szokatlan helyzetben is ragaszkodjunk a hagyományainkhoz, a fiatal sportolók pedig örömmel fogadták a kezdeményezést, szép számban érkeztek pályamunkák, illetve a játék is nagy népszerűségnek örvendett. Mivel azonban idén már adottak a körülmények a biztonságos rendezéshez, így oly módon róják le tiszteletüket a labdarúgók, ahogy az Garamvölgyi Lajos emlékéhez igazán méltó: a focipályán.

A tizenharmadik alkalommal megrendezendő tornán ezúttal hat település (Balmazújváros, Berettyóújfalu, Debrecen, Hajdúszoboszló, Mikepércs, Nyíradony) egyesületei mérkőznek meg egymással, összesen négy korosztályban. Az eseményen a Garamvölgyi-családot a mindenki által tisztelt edző özvegye és fia képviselik, Garamvölgyi Péter a kupák, érmek és oklevelek átadásában is közreműködik.

Bízunk abban, hogy szeptember 4-én sokan összegyűlünk az Oláh Gábor utcán, és együtt adózunk Garamvölgyi Lajos emlékének!

GARAMVÖLGYI LAJOS EMLÉKTORNA

2021. szeptember 4. 9:00-17:00, Oláh Gábor utcai SportkomplexumCikk nyomtatása