Szurkolj a női U19 kosárlabda válogatottnak a debreceni világbajnokságon egy szelfivel!

2021. 08. 07. (szombat) 11.40

A torna során lehetőség nyílik szurkolói fotókkal támogatni a résztvevő csapatokat egyenesen a helyszíni kivetítőkről.

Debrecenben a következő napokban ismét a kosárlabdáé lesz a főszerep! A FIBA női U19 kosárlabda világbajnokság során tizenhat nemzeti csapat mérkőzik meg egymással a Hódos Imre Sportcsarnok, valamint az Oláh Gábor utcai Sportcsarnok pályáin.

A program szervezőinek célja, hogy minél többen kilátogassanak a helyszínre, de a színes nemzetközi mezőny azon szurkolóit is szeretnék megszólítani, akik személyesen nem tudnak ellátogatni az eseményre. Ennek érdekében egy innovatív magyar megoldással kötöttek partnerséget. A ‘Seyu - Együtt a győzelemért!’ applikáció használatával a szurkolók által beküldött szelfik a játékosokat motiváló üzenetekkel együtt a helyszíni, közvetlenül a pályák melletti kijelzőkön jelennek meg, így akár többezer kilométeres távolságból is kifejezhetik támogatásukat nemzeti csapatunk iránt.


A Seyu applikáció bárki számára ingyenesen letölthető az okostelefonokhoz tartozó webáruházakból. A fotó elkészítése után, a jóváhagyást követően minden nemzeti válogatott külön keretet kap, és a csapatok saját nyelvén jelennek meg a szelfihez tartozó motiváló üzenetek. Az így létrehozott kép kikerül a kosárlabdapálya melletti led kijelzőkre és óriáskivetítőre, így akár maguk a játékosok is találkozhatnak a többezer kilométerről küldött fotókkal.

Ahhoz, hogy szurkolóként felkerülj a kijelzőkre, nem kell mást tenned, mint:

  1. Töltsd le a ‘Seyu - Együtt a győzelemért!’ alkalmazást (Android: bit.ly/Seyu_Android, iOS: bit.ly/Seyu_iOS)
  2. Jelentkezz be Google vagy Facebook fiókkal
  3. Jelöld be kedvencnek: FIBA
  4. Válaszd ki az aktuális eseményt
  5. Készíts egy fotót, adj hozzá egy szurkolói üzenetet, majd oszd meg a képet!

Az esemény nevével fémjelzett szurkolói képek könnyedén megoszthatók a közösségi média felületeken. A Seyu az egyes meccsnapokat követően a beérkezett szurkolói képeket egy albumban közzéteszi. Kövesd a Seyu és a Debreceni Sportcentrum oldalát, hogy időben értesülj a fotógyűjteményekről.

Szelfizésre fel! Hajrá, magyarok!Cikk nyomtatása