Maraton Országos Bajnokság Debrecenben

2021. 03. 03. (szerda) 17.01

Vasárnap 8.30 és 13.30 óra között félpályás és teljes útlezárásokra, továbbá forgalmi rend változásokra is számítani kell a Nagyerdőn.

A versenyt érintő útszakaszokra vasárnap reggel 5 órától kerülnek ki az útvonalat biztosító kordonok, bóják. Ennek kapcsán is kérik a szervezők a közlekedők fokozott figyelmét.

Az OB-n egyéni-és háromfős csapatversenyt rendeznek a 42195 m során, a rajt és a cél helyszíne egyaránt a Gyulai István Atlétikai Stadion lesz. A versenyen kizárólag az előzetesen nevezett futók vehetnek részt!

A rendezők, a Magyar Atlétikai Szövetség és a Debreceni Sportcentrum Kft. felhívják a figyelmet arra, hogy a járványhelyzetre való tekintettel a verseny zártkapus, kísérők és szurkolók számára a belépés nem engedélyezett. A sportolók és edzőik számára a verseny területére történő belépéskor továbbra is alapvető elvárás a legszigorúbb higiéniai szabályok betartása.

Fontos, hogy az Oláh Gábor utcán a régi jégpálya csatlakozásától a II. János Pál pápa térig megállási tilalom lesz érvényben március 6-án (szombat) 17 órától!

Az útszakaszt érintő DKV járatok terelő útvonalon közlekednek.

A Maraton Országos Bajnokság útvonala (félútpályás lezárással):

Atlétikai Stadion – Oláh Gábor utca – Ady Endre út (teljes szélességben lezárásra kerül a Nagyerdei körútig) – Benczúr Gyula utca – Hadházi út – Nagyerdei körút – Oláh Gábor utca.

Kérjük a versenyzők-, és a saját biztonságuk érdekében körültekintően, az ideiglenes forgalmi rend szerint közlekedjenek! 


Megértésüket, türelmüket köszönjük!Cikk nyomtatása